Telefoane Apple în rate poți achiziționa profitabil de la YZZY. Vezi și tu oferta noastră!

telefoane apple in rate de la yzzy

Ești interesat de calitatea și trăsăturile superbe ale telefoanelor inteligente de la Apple? Îți dorești să utilizezi unele dintre cele mai noi telefoane de pe piață pentru a le compara caracteristicile și a vedea dacă un iPhone e mai bun decât un Samsung sau nu în materie de tehnologie? Poți cumpăra telefoane Apple în rate dacă nu ai banii necesari pentru a cumpăra cu banii jos smartphone-ul dorit. La YZZY acest lucru este cu putință!

Un telefon nou poate fi dorința multora. Și tu poți avea norocul de a testa modele aproape noi cumpărând telefoane Apple în rate

Însă, cum de la an la an se lansează noi modele și tehnologii de lucru, parcă nu mai ai cum să tot ții pasul cu schimbarea. Deși ți-ai dori. Ce faci atunci când nu ai banii necesari dar dorința de a deține unul dintre cele mai noi iPhone-uri este arzătoare? Apelezi la noi – la YZZY găsești mereu unele dintre cele mai noi și performante smartphone-uri de pe piață – dar la prețuri mult mai mici. Nici nu îți va veni să crezi ce noroc a dat peste tine! Asta deoarece comercializăm telefoane inteligente second hand.

Hai să vezi cum funcționează tot procesul

Tu ai în minte dorința de a deține și a testa unul dintre cele mai performante iPhone-uri apărute în ultimii ani. Intri la noi pe site – yzzy.ro – vezi secțiunea Magazin – selectezi Apple – și vei ajunge pe pagina cuprinzătoare cu toate modelele disponibile de la cunoscutul și iubitul producător de electronice de consum. De acolo ține doar de tine să te folosești de filtrele noastre bine delimitate care te vor ghida către produsul perfect pentru tine.

Hai să vedem și mai departe de aici!

Să zicem că vei alege un iPhone 13 PRO MAX. În momentul de față te va costa 4.190 lei la noi. Însă dacă tot ți se pare extrem de mult pentru salariul și posibilitățile tale, să ai în vedere faptul că de la noi poți achiziționa telefoane Apple in rate. Prin intermediul variantei de finanțare tbi bank vei putea avea dispozitivul dorit acum și vei plăti mai târziu pentru el. În ritmul tău.

Ai găsit ceea ce îți dorea sufletul la noi în magazinul online? Îți mai rămâne doar să comanzi produsul și să alegi una dintre metodele de plată disponibile.

  • Dacă vorbim de cumpărături de până în 2000 de lei, vei putea achita creditul în 4 rate fixe egale, cu 0% dobândă, fără card emis.
  • Pe de altă parte, dacă e vorba de cumpărături în valoare de peste 2000 de lei, vei putea achita ratele lunare fără a trebui să ajungi pe la bancă, dar într-un mod un pic diferit. Valoarea ratei per lună va rămâne fixă pe toată perioada contractului de credit, tu fiind cel care va putea să-și fixeze numărul de rate: între 6 și 60 de luni.

Cum ți se pare varianta asta? Te bucuri de un telefon aproape nou de la Apple, dintre cele mai recente modele apărute pe piață, la un preț bun, și pe care îl mai poți plăti și în rate. E de ajuns pentru a te convinge să ne dai o șansă?

Cumpară acum, plătește mai târziu
Simplu și rapid, fără drumuri la bancă

Rata lunară
Total de plată
Dobânda
Rata lunară
Total
Dobânda
preloader