Vrei să vinzi un telefon iPhone 13 Pro Max? Iată cum poți avea grijă de capacitatea bateriei!

baterie iphone 13 Pro Max capacitate

Bateria este una dintre cele mai importante aspecte de care ținem cont când primim un telefon. Află despre cum poți proteja capacitatea unui iPhone 13 Pro Max!

Știm, știm… iPhone-urile nu au tocmai o reputație pentru bateriile longevive. Apple a îmbunătățit de la an la an capacitatea bateriilor tuturor gadget-urilor, nu doar iPhone-urilor. Totuși, mulți aleg să-și vândă telefonul pe fond că bateria nu mai face față și se descarcă mult prea rapid. Dacă și tu te numeri prin rândul persoanelor care se confruntă cu această problemă, atunci află că s-ar putea să nu fie vina bateriei, ci a aplicațiilor. Iată cum poți îmbunătăți o baterie iphone 13 Pro Max capacitate. Detalii în rândurile ce urmează.

Principalul vinovat care consumă bateria

Atunci când descarci o aplicație, primești cu siguranță diverse opțiuni de securitate. Printre multe altele se numără și accesul aplicațiilor la locația ta – ei bine, află că nu este doar o problemă de securitate personală, ci poate să-ți afecteze și bateria telefonului.

Numărul de aplicații care cer accesul la locație este din ce în ce mai alarmant, având în vedere că majoritatea nici nu au legătură cu utilizarea GPS. În orice caz, dacă permiți accesul tuturor aplicațiilor pe care le vei instala, atunci bateria va fi consumată constat de GPS-ul inclus în orice smartphone. Așadar, cum poți rezolva problema? Începe prin a dezinstala aplicațiile de care nu mai ai nevoie și să revoci permisiunile din setări. Când a fost ultima dată când ai avut nevoie să faci check-in pe aplicațiile de shopping?

Alte motive pentru care bateria se descarcă repede

Știai că ecranul este unul dintre cei mai mari consumatori de baterie? De exemplu, în cazul iPhone 13 Pro Max, acesta are un ecran mult mai mare față de cel simplu sau cel mini. Așadar, cu cât este mai mare, cu atât va consuma mai multă baterie.

Pe lângă ecran, știai că aplicațiile lăsate să ruleze în fundal pot mânca din baterie? Atunci când nu le închizi complet din meniul contextual al aplicațiilor care rulează în iPhone, acestea vor rămâne deschise în fundal. Așa cum și televizorul uitat pornit consumă energie, așa și aplicațiile. Poți închide app-urile dând swipe scurt în partea de jos al ecranului, atunci când ești într-o aplicație. Mai apoi, dă swipe în sus mai lung, pentru fiecare aplicație pe care dorești să o închizi. De exemplu, un telefon fără aplicații deschise poate supraviețui în stand by (adică atunci când nu îl folosești) mult mai mult.

Cum poți proteja bateria de degradare?

Uzura telefonului duce natural și la uzura bateriei. Totuși, poți preveni uzura prematură a acesteia și prin încărcatul suficient. Nu mai trăim în epoca în care telefonul trebuie lăsat la încărcat peste noapte. iPhone-urile care vin cu feature-ul fast charge se pot încărca în mai puțin de o oră. Așadar, dacă lași telefonul la încărcat zi lumină, bateria va scădea din calitate. În plus, nu lăsa bateria să se descarce complet – un range sănătos ar fi între 20%-80%.

Există măsuri de prevenție în telefon care protejează bateria de supraîncărcare, dar sunt totuși insuficiente. În acest caz, de ce să nu ai grijă de telefonul tău, în cazul în care vei dori să-l vinzi? Bateria afectează prețul, așadar ai grijă de ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Cumpară acum, plătește mai târziu
Simplu și rapid, fără drumuri la bancă

Rata lunară
Total de plată
Dobânda
Rata lunară
Total
Dobânda
preloader