5 motive sa alegi telefoane ieftine second hand. De ce sa cumperi un smartphone la mana a doua?

telefoane ieftine second hand

Ti s-a stricat telefonul la un moment inoportun? Iata primul motiv pentru care alegi unul din telefoane ieftine second hand disponibile in magazinul nostru online. Vrei sa stii care sunt celelalte patru?

Inainte de a descoperi toate modelele de telefoane ieftine second hand, hai sa afli de ce multe persoane apeleaza la YZZY. Pe scurt, este vorba de telefoane la mana a doua, despre care am putea spune ca sunt ca noi. De aceea, vei putea alege si modele de ultima generatie fara a cheltui sume mari de bani, avand in vedere ca flagship-urile pot ajunge la sume exorbitante. Asadar, hai sa afli care sunt cele 5 motive pentru care sa alegi un telefon second hand:

1. Ti s-a stricat telefonul

Am mentionat deja ca un motiv ar fi sa-ti inlocuiesti telefonul stricat. Daca nevoia de a facea aceasta investitie te-a luat prin surprindere, este posibil ca bugetul sa nu-ti permita sa achizitionezi unul nou. Totusi, la YZZY consideram ca second hand nu trebuie sa faca un compromis in ceea ce priveste calitatea. Cunoastem ispita unui telefon nou, iar de aceea, cele pe care ti le-am pus la dispozitie sunt la fel de bune ca noi. Specialistii nostri s-au asigurat de asta. Asadar, poti cumpara cu incredere.

2. Ti-ai pierdut telefonul

Se intampla. Cu totii am pierdut sau am uitat lucruri undeva, iar printre obiectele de acest gen se poate numara si telefonul. In acest caz, putem spune ca motivul sa-ti cumperi un telefon second hand poate fi asemenea celui de mai sus. Este o investitie spontana, iar de aceea cauti sa cheltui cat mai putini bani.

3. Vrei sa incerci ceva nou

Te-ai plictisit de telefonul tau vechi, iar modelele noi iti fac cu ochiul? Afla ca poti incerca ceva nou si fara sa investesti o suma mare de bani. Stiai ca unele persoane fac imprumuturi bancare pentru a-si permite un model de ultima generatie de telefon? Datorita faptului ca exista YZZY, nu va fi nevoie sa recurgi la astfel de angajamente.

4. Tii la mediul inconjurator

Putem spune ca nu este un secret ca industria tehnologiei are un impact negativ asupra mediului. Din cauza faptului ca toate gadgeturile sunt fabricate din materii prime epuizabile, goana dupa chip-uri sau litiu (un prim component al bateriilor) isi lasa amprenta in natura.

5. Poti gasi modele care nu se mai fabrica

Rareori vei gasi in magazinele de tip retail modele mai vechi de 2-3 ani. De aceea, nici producatorii nu vor fabrica pentru un timp indelungat acelasi model. Asadar, daca optezi pentru un telefon mai vechi, va fi greu sa il gasesti. De ce ai opta pentru un model invechit? Deoarece este cat se poate de ieftin si isi va face treaba ca orice alt telefon. In plus, unele persoane prefera sa detina doua telefoane, din diferite motive.

Ce au toate aceste motive in comun? Faptul ca telefoanele second hand sunt ieftine! Asadar, daca te-ai convins, te invitam acum sa descoperi gama de telefoane disponibile la noi si plaseaza o comanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Cumpară acum, plătește mai târziu
Simplu și rapid, fără drumuri la bancă

Rata lunară
Total de plată
Dobânda
Rata lunară
Total
Dobânda
preloader